søndag den 22. juli 2012

KUNSTWORKSHOP PÅ KRONBORG SLOT d. 26/8, 2/9 & 9/9 - 2012Bor du i Nordsjælland og har du et barn som elsker at tegne og male?

Eller kunne du bare godt tænke dig at give dit barn en helt særlig oplevelse?

Du har du nu en unik mulighed for at give dit barn en særlig søndags oplevelse ved at prøve en KUNSTWORKSHOP på Kronborg Slot. Kunstworkshoppen er designet til børn mellem 5 og 12 år og forløbet kører over tre søndage. Man kan også vælge at deltage en gang, men ved at deltage 3 gange får du den sidste gang til halv pris. Børnene bliver delt op i små hold efter alder.

Tekstildesigner Katja Bie som har kontor og værksted på Kronborg Slot tager imod sammen med billedkunstner Anja Valtrup, som er idé-kvinden bag konceptet og underviser ved workshoppen. Kom og vær med til at skabe årets sjoveste KUNSTWORKSHOP FOR BØRN i skønne historiske lokaler.

Kunstworkshoppen for børn handler om meget mere end at male. Hvordan  leger og eksperimenterer man med farver og strukturer. Hvordan viser man hvem man er igennem maleriet. Hvordan bruger man sine sanser og omsætter det man mærker til et billede. 

Børnene får optrænet øjet i at "se" på en helt speciel måde og overfører det de ser til tegning og collage i skitsebøger og til sidst til maleri på lærred. Kunstworkshoppens mål er at alle børn bliver deres egen opdagelsesrejsende og begiver sig ind i en verden af muligheder, sjov og glæde.

Via eksperimenter med forskellige maleredskaber, teknikker og masser af musik vil børnene skabe abstrakt og figurativ kunst. I starten af kunstworkshoppen vil de lave deres egne små skitsebøger og de små skitser vil danne udgangspunkt for de endelige malerier der skal skabes.

Kom og oplev søndage i kunstens verden!

For den øvrige familie er der masser af muligheder for at se Kronborg Slot, der er en skøn legeplads, hyggelig café og Katja Bie har åbnet hendes inspirerende værksted hvor man kan købe smukke unikke tørklæder og slips i 100 % silke. Ved køb af Bie Design har du muligheden for at købe et stykke historie i en ny og personlig udforming.
www.biedesign.dk 

Se mere info her om Kronborg Slot:
www.ses.dkWORKSHOP D. 26/8, 1/9 & 9/9

 • Indsigt og udfoldelse af de kreative teknikker og muligheder indenfor tegning, collage og maleri.
 • Professionel undervisning både individuelt og i grupper.
 • Hver gang arbejdes der udfra et tema og med masser af musik. 
 • Undervisningen vil forgå indendørs i hyggelige lokaler med masser af historie.
 • Hvis man melder sig til hele forløbet afsluttes Kunstworkshoppen med en mini fernisering, hvor børnene vil vise deres kreationer frem til boblende børnechampagne og godt til ganen. 
  
PROGRAM

KL. 12.00 - 12.45


 • Skab din egen skitsebog som oser af personlighed. Hvem er du og hvordan skal forsiden se ud. Hvis du ikke skal skrive dit navn udenpå hvordan kan du så vise hvem du er. Via tegning og collage arbejdes der i bøgerne og der skabes små inspirationstegninger som kan bruges i malerierne. Bliv din egen opdagelsesrejsende ved at træne øjet i at "se" og "opdage" alt på NY.

KL. 12.45 - 13.00

 • Frugt, drikke og lidt dans og bevægelse.

KL. 13.00 - 13.45

 • Maling på lærred med maletuber, sprayfarver, kul, perleplader, spartler, pensler, små sten, grene og malertape. Via musik og leg vil vi undersøge hvad kan dine hænder skabe af mirakler. 

KL. 13.45 - 14.00

 • Frugt og drikke og lidt dans og bevægelse

KL. 14.00 - 14.45

 • Hvordan skaber man strukturer og hvordan skaber man perspektiv og mange lag i et billede så det bliver interessant at se på. Hvad sker der når man maler til musik? Vi vil prøve at lave små billeder som bliver skabt udfra tonerne og stemingen og rytmen i musikken. Kan man male billeder på bare 2- 3 minutter?

KL. 14.45 - 15.00


 • Gennemgang af malerier og start på oprydning.

ALDERSGRUPPER •  5 - 12 år
 •  Børnene deles op i små hold efter alder.
 •  Max 25 børnDATOER + TID •  Søndage: 26 august, 2 september, 9 september

 • kl. 12.00 - 15.00
FERNISERING


 • For dem som melder sig til hele forløbet afsluttes den sidste gang med   en fernisering med børnechampagne og masser af børnekunst. Søndag d. 9 september kl. 15.00 - 16.00

STED

 • Kronborg Slot. Bygning 16. 3000 Helsingør 


PRIS

 • 650 kr pr gang inklusiv materialer som lærred, papir, skitsebog, pensler, redskaber, akrylfarve, blyanter, kul og lidt mad og drikke.
 • 1650 kr for alle tre gange (spar 300 kr) inklusiv udgifter til lærred, papir, pensler, akrylfarve, akvarelfarve, blyanter, mad og drikke.

TILMELDING

 • Send en mail på info@valtrup.com. Når du har fået et svar omkring din plads overføres de 650/1650 kr på Reg. nr. 9173 Konto nr. 4623802914. Først ved indbetaling er du sikret en plads.


KONTAKT

 • Anja Valtrup på info@valtrup.com eller på telefon +45 29282041


PRAKTISK INFO

 • MEDBRING : Tøj som kan tåle maling og HØJT HUMØR
 • Det er godt at have spist hjemmefra, men undervejs holder vi pauser hvor der vil være lidt brød, frugt og drikke

Bie DesignKatja Bie holder som sagt sit skønne kreative værksted åbent og der vil være rig mulighed for at købe de lækre tekstiler.

Katja ved arbejdsbordet hvor der designes tekstiler inspireret af en historisk person eller en periode. Se Katja Bies hjemmeside og webshop her: 

www.biedesign.dk

VALTRUP  f i n a l  t o u c h


Mit navn er Anja Valtrup og jeg er billedkunstner og designer. Jeg har selv gået på kunstakademi for børn efter skoletid og allerede der blev der lagt grundstenen til den passionerede kreativitet jeg lever af i dag. Med en uddannelse på Kunsthåndværkerskolen i Kolding og Danmarks Designskole kan jeg garanterer dig at dit barn får en professionel undervisning. I min undervisning er der fokus på nærvær og det at bruge alle sine sanser og få overført det til maleri, tegning, collager og 3-d former. Jeg har et brændende ønske om at give GLÆDEN og NYDELSEN ved at skabe videre til børnene - en GAVE for livet. Jeg ser et stort potentiale i børn og deres nysgerrighed og appetit på livet.

Info om min kunst:
VI GLÆDER OS TIL AT MØDE DIG TIL KUNSTWORKSHOPPEN :-)