fredag den 13. marts 2020

KUNSTSKOLEN ER LUKKET TIL OG MED D. 23 APRIL 2020


Undervisningen på Kunstskolen er aflyst til og med d. 23 april pga. Coronavirus (COVID-19). Tegneworkshoppen i Påskeferien er desværre også aflyst. 

Forår/sommersæson er rykket til først at starte d. 1 og 2 maj 2020, men starter op som undervisning udenfor i min have samt på vores store fællesareal i Trekronerbo. 

Jeg har de seneste dage været i kontakt med virksomhedsguiden, børne og undervisningsministreriet samt politiet og der er givet grønt lys for at undervisningen er lovlig både ude og inde så længe retningslinierne fra sundhedsstyrelsen overholdes. 

Jeg har valgt at ligge al undervisningen udenfor i haven og det er kun i tilfælde af kraftigt regnvejr vi går ind og også her holdes afstanden på over 2 meter mellem hver elev. 

Tilmelder du dit barn er det meget vigtigt at du beskriver de nye regler for dit barn, som skal overholdes på næste sæson. Du kan se alle retningslinjerne her: https://valtrup-finaltouch.blogspot.com/2020/04/retningslinjer-for-at-deltage-pa.html

Sæsonen kører frem til 19 og 20 juni 2020. Early bird rabat er ændret så den gælder til og med d. 15 april 2020.

Overvejer du at starte på næste sæson tilmelder du dig på info@valtrup.com og jeg ser frem til at vi kan starte på en frisk og skøn sæson med masser af kunst, glæde og sjov. I denne tid er alle datoer jo med forbehold alt afhængig hvad myndighederne udskriver af retningslinjer. Hvis holdene bliver aflyst får du som kunde naturligvis de penge tilbage, hvor der ikke har været undervisning.

FORÅR/SOMMERSÆSON:
https://valtrup-finaltouch.blogspot.com/2020/03/forarsommersson-2020.html









        FOTO: © VALTRUP final touch


        Pas godt på dig selv og alle dine kære