tirsdag den 23. april 2013

FORÅRSSÆSON 2013


Kunstskolen henvender sig til alle børn og unge i alderen 5 - 14 år. I Kunstskolen er der fokus på nærvær og det at bruge alle sine sanser og få overført det til maleri, tegning, collager og 3-d former. Den professionelle undervisning udspringer af et brændende ønske om at give GLÆDEN og NYDELSEN VED AT SKABE videre til børnene - en GAVE for livet. 

 • Har du et barn som elsker at tegne, male og bruge sine hænder?

 • Giv dit barn en gave for livet og skab kunst ved at have det sjovt!

Holdene starter op d. 3 og 4 maj og kører frem til 15 juni 2013. Der er Early Bird rabat ved tilmelding inden d. 28 april 2013. Se mere info nederst.GLÆDEN VED AT SKABE er temaet og motivationsgrundlaget i kunstskolen.

Børnene vil via leg, musik og brug af alle sanser få den kreative proces helt ind i blodet og selv skabe kunstværker og skulpturer. Giv dit barn en glad og sjov måde at starte sin weekend på. I hyggelige rammer åbner jeg mit hjem og ateliér for børnene og de vil sammen med andre glade børn udforske deres kreativitet. Nærvær er mit hovedfokus som underviser og jeg har derfor meget få på hvert hold, så der er plads til hver enkelt barn. Alle børn er helt unikke og den glød og individualitet bliver styrket undervejs i forløbet. Farvevalg og maleteknikker understøttes i denne proces og jeg bruger min intuition i måden jeg underviser på. INDHOLD

 • Indsigt og udfoldelse af de kreative teknikker og muligheder indenfor tegning, maleri, collage og 3-d formgivning.
 • Professionel undervisning både individuelt og i grupper.
 • Hver gang arbejdes der udfra et tema. 
 • Undervisningen vil forgå indendørs i atelièr og når vejret tillader det udendørs i haven.
 • Alle moduler afsluttes med en Ferniserings fest, hvor børnene vil vise deres kreationer frem. UNDERVISERMit navn er Anja Valtrup og jeg er billedkunstner og designer. Jeg har selv gået på kunstakademi for børn efter skoletid og allerede der blev der lagt grundstenen til den passionerede kreativitet jeg lever af i dag. Med en uddannelse på Kunsthåndværkerskolen i Kolding og Danmarks Designskole kan jeg garanterer dig at dit barn får en professionel undervisning. I Kunstskolen er der fokus på nærvær og det at bruge alle sine sanser og få overført det til maleri, tegning, collager og 3-d former. Jeg har et brændende ønske om at give GLÆDEN og NYDELSEN ved at skabe videre til børnene - en GAVE for livet. Jeg ser et stort potentiale i børn og deres nysgerrighed og appetit på livet.


Jeg har haft mange forskellige slags kunstudstillinger og udsmykningsopgaver de sidste par år og har siden 2013 både været gæsteunderviser på Den Skandinaviske Designhøjskole www.designhojskolen.dk samt lavet kunstforløb hos Dankbar Konsulenterne www.dankbar.dk som hjælper psykisk sårbare unge. Se mere om min kunst og aktiviteter på denne blog:


ALDERSGRUPPER

 • LØRDAGSHOLD: 5 - 9 år
 • FREDAGSHOLD: 10 - 14 år
 • max 12 pr. hold


TID

 • Fredage kl. 14.30 - 16.30 
 • Lørdage kl. 10.00 - 12.00  


DATOER 


   FORÅR/SOMMER 2013
 • Fredag kl. 14.30 - 16.30 : 3/5, 10/5, 17/5, 24/5, 31/5, 7/6, 14/6
 • Lørdag kl. 10.00 - 12.00 : 4/5, 11/5, 18/5, 25/5, 1/6, 8/6, 15/6FERNISERING

 • Søndag d. 16/6 kl. 14.00 - 16.00 - Indbydelse følger


STED

 • Isafjordvej  24, Himmelev, 4000 Roskilde


PRIS

 • 1500 kr inklusiv udgifter til lærred, papir, pensler, akrylfarve, akvarelfarve, blyanter etc.
 • Early Bird 1350 kr ved tilmelding inden d. 28 april  2013.

TILMELDING

 • Send en mail på info@valtrup.com. Når du har fået et svar omkring din plads overføres de 1500 (1350) kr på Reg. nr. 9173 Konto nr. 11141935. Først ved indbetaling er du sikret en plads.


KONTAKT

 • Jeg vil elske at besvare spørgsmål du måtte have ang. kunstskolen på info@valtrup.com eller på telefon +45 29282041


HVAD SIGER ELVERNE OG FORÆLDRENE

Kommentarer fra gæstebogen

"Tak fordi åbner dit hjem og hjerte for Jasmin. Hun nyder tiden med dig og finder glæden ved kunsten!"

Christina Christensen


"Mor, jeg elsker simpelthen at være hos Anja - hun gør det altid så hyggeligt og hun er altid i godt humør. Der er musik og det er sådan rigtig hjemligt. Jeg håber aldrig hun stopper med at undervise".

Emma 12 år

"Da jeg første gang afleverede Smilla på Kunstskolen hos Anja, havde jeg svært ved at gå igen. Rummet, stemningen, farverne , den blide musik...jeg stod og kiggede ind i mulighedernes univers og havde mest af alt lyst til at blive og selv slå mig løs.

Den afsluttende fernisering var et smukt inferno af farver, former og glade børn, der stolt viste deres værker frem - med et glas børnechampagne i hånden. Det har været et magisk forløb. Både for os som forældre og ikke mindst for vores lille kunstner, som styrket i sin tro på at hun kan skabe, det hun vil, fortsætter med at slå sig løs med farver og pensler".


"Elvira har gået på en meget inspirerende kunstskole i efteråret. Og i december afsluttede forløbet med den fineste fernisering. Hvis du har en lille kunstner derhjemme kan jeg varmt anbefale oplevelsen.

Stifteren Anja Valtrup er et inspirerende møde i sig selv. Hver gang jeg afleverede Elvira , havde jeg stor lyst til at blive hængende som en flue på væggen.

Det var så stort at fejre de små kunstnere med børnechampagne og osterejer."

Christine Eilvig